Cloud hosting

Het beheren van een eigen serveromgeving is een kostbare zaak en tegenwoordig geen noodzaak meer. Door gebruik te maken van Cloud hosting kunt u al uw bestaande servers migreren naar de Cloud-omgeving van Sylconia. Zo kunt u enorm besparen op de IT-omgeving, denk hierbij aan kosten voor beheer, licenties en personeel. Cloud hosting is geen buzzword, maar een manier om te besparen.

Beheer van de Cloud

Via het control panel kunt u 24/7 een Cloud server aanmaken, beheren, en back-ups maken. Heeft u meer capaciteit nodig, dan maakt u er heel eenvoudig een Cloud server bij. Heeft u een server niet meer nodig, dan verwijdert u deze Cloud server eenvoudig. Uiteraard kunnen wij het beheer van uw servers ook overnemen tegen scherpe tarieven. Kijk voor meer details over onze beheerpakketten bij de SLA-contracten.

Contracttermijn

De Cloud servers hebben een contracttermijn van 1 maand, dus u bent niet gebonden aan lange termijncontracten met een leverancier. Bent u niet tevreden, dan kunt u dus binnen een maand opzeggen en de Cloud hosting-dienst beeindigen.

Cloud hosting-omgeving

Cloud hosting wordt gedaan met de laatste stabiele versies van besturingssystemen en redundant hardware.

SLA-afspraken:

Mocht u SLA-afspraken willen maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten van Sylconia, dan is dat geen probleem. Wij hebben een paar kant-en-klare SLA-pakketten klaarliggen, maar uiteraard kunt ook een SLA-afspraak maken die helemaal is toegespitst op uw bedrijf.