Domein verkopen?

Waarom een domein opzeggen, een domeinnaam kan tenslotte maar een keer worden uitgegeven. Dagelijks veranderen er veel domeinen van eigenaren en soms zelfs tegen zeer hoge bedragen.

Domeinnaam verkopen moeilijk?

Het verkopen van een domeinnaam is niet moeilijk bij Sylconia, doordat we een overeenkomst hebben met Sedo de grootste domein veiler van de wereld is uw domeinnaam gelijk beschikbaar voor vele potentiele domeinnaam kopers over de gehele wereld. Binnen het control panel van Sylconia kiest u voor de knop verkoop domein, bepaal de vraagprijs en klik op verkoop domein. Zo simpel is het verkopen van een domein.

Wat kost het verkopen van een domeinnaam?

Het verkopen van een domein via Sylconia is gratis, Sedo vraagt bij een succesvolle verkoop een commissie van 15% op de verkoopprijs. Gedurende de tijd dat het domein te koop staat kunt u er voor kiezen om advertenties te tonen aan de bezoekers van uw domeinnaam. Dit levert bij elke klik door uw bezoekers een bedrag op. U kan dit vergelijken met als voorbeeld het adsense programma van Google. Via het parkeer programma verdient u de registratie kosten van de domeinnaam bij Sylconia weer snel terug.

Geen klant van Sylconia

Bent U nog geen klant van Sylconia, verhuis dan de domein(en) naar Sylconia zodat U gebruik kan maken van de handige dienstverlening van Sylconia.

Gerelateerd aan domein verkopen