Op zoek naar een eigen domein?

Wilt u graag een of meer eigen domeinnamen kopen? Dan bent u bij Sylconia aan het goede adres. We registreren al meer dan 10 jaar eigen domeinen voor onze klanten. Een eigen domein is tegenwoordig een must voor elk bedrijf en iedere stichting op het internet.

Een eigen domein duur?

Het aankopen van een eigen domein is niet duur. Zo biedt Sylconia al een eigen domein aan voor 5 euro per jaar. Sylconia regelt de aankoop bij het SIDN en zorgt ervoor dat uw eigen domein beschikbaar is op het internet. Op het moment dat uw eigen domeinnaam is aangekocht kan het wel 24 uur duren voordat deze echt actief is op het internet. Dit komt door het DNS, (uitleg werking DNS)

Eigen domein aanvragen

Vul hieronder de domeinnaam in welke u graag wilt registreren en klik op controleer. Naast de domeinnaam staat de prijs van de domeinnaam en tevens of deze beschikbaar is of niet. Indien een domeinnaam reeds geregistreerd is, dan kan het zijn dat deze te koop wordt aangeboden door de eigenaar. Hiermee kan Sylconia u helpen. U moet Sylconia dan zien als makelaar tussen u en de eigenaar van het domein.

Registreer nu uw eigen domein en bestel er e-mail of hosting van uw website bij.

Gerelateerd aan eigen-domein