Gratis cloud server?

Een gratis cloud server, is dat mogelijk? Sylconia biedt het aan, een gratis cloud server met naar eigen keus een control panel zoals direct admin, ispconfig, virtualmin of een control panel op licentiebasis (meerprijs).

Wat zijn de voorwaarden voor een gratis cloud server?

De voorwaarden zijn transparant en bevatten geen kleine letters. Om een gratis cloud server af te nemen, dient u per maand twintig nieuwe domeinnamen te registreren of een totaal van twintig domeinen te verhuizen naar Sylconia. Bijvoorbeeld: u voldoet als u tien domeinen verhuist en tien domeinen registreert die maand. Als u deze quota per maand haalt, dan is de cloud server gratis.

Wat als ik de quota niet haal?

Mocht u de quota niet halen, dan betaalt u gewoon het bedrag van de cloud server bij reguliere verhuur dus € 15,99 voor die maand.

Wat zijn de specificaties van de gratis VPS?

Het gaat om de VPS 1024 met 1 GB intern geheugen, 20 GB harde schijf en 1 CPU. Mocht u andere wensen hebben qua specificaties, dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Voor het beheren van het control panel krijgt u toegang tot een geavanceerd control panel waar u de cloud server kunt installeren, opstarten, back-uppen, stoppen en toegang verkrijgen via VNC console. Het is ook mogelijk om een VDC (virtual data center) te beheren via dit control panel met bijvoorbeeld een eigen private VLAN. Dit control panel heeft ook resellermogelijkheden, interessant voor collega-hosters of mediabedrijven.

Wat is de looptijd?

De gratis cloud server kan per maand worden beëindigd. Mocht u niet tevreden zijn met de snelheid of bereikbaarheid van de cloud server, dan geldt: ‘niet goed, geld terug’.

Interesse gewekt?

Bestel de server via deze link, u betaald de eerste maand voor de server vooraf, bij het halen van uw quota krijgt u het betaalde bedrag retour. De maanden daarna gebeuren op basis van na calculatie.