Wat is hosted spamscanner?

Sylconia beschikt over een loadbalanced cluster van mail servers die elke inkomende en uitgaande e-mail controleert op gevaarlijke inhoud (virus), misleidende inhoud (phishing) en ongewenste e-mail (spam). Het onderhouden van een omgeving zoals die van Sylconia kost veel tijd en geld die u beter kunt gebruiken voor uw corebusiness. Voor 1 euro per maand per domein kunt u alle e-mail gericht aan een domein via onze mailscanners laten gaan en daarna laten afleveren op uw mailbox server, bijvoorbeeld een Microsoft business server (SBS), VPS mailserver, Kerio mailserver, Exchange of andere mail server.

Hoe werkt het?

Doordat u de MX records van de domeinnaam verandert naar die van Sylconia, wordt alle e-mail gericht voor dit domein afgeleverd bij het mailcluster van Sylconia. Hier worden alle e-mails gecontroleerd op spam, virussen en phishing indien gewenst en dan afgeleverd op de mailserver die u heeft ingesteld in het control panel. Om dus gebruik te maken van deze dienst dient u de MX records van de domeinnaam te kunnen wijzigen. Dit kan meestal in het control panel van de domeinnaamleverancier.

Hoe kan ik bestellen?

Login op het control panel van Sylconia, mocht u nog geen account hebben, dan kunt u er hier gratis een aanmaken. Klik na het inloggen links op "spamscan hosted " en kies voor domein toevoegen. Vul de domeinnaam in en de mailserver waar de e-mail moet worden afgeleverd, configureer de verschillende opties voor het scannen van de e-mail. Klik op domeinnaam toevoegen en wijzig de MX records voor de domeinnaam naar die van Sylconia.

Prijsoverzicht

1 domein € 1,- per maand

Er bestaat geen dataverkeergrens voor deze dienst, wel een fair use policy voor het aantal e-mails per dag dat door de mailsweepers gescand wordt.