Wat is Joomla?

Joomla is een opensource CMS geschreven in de programmeertaal PHP. Met een CMS " een Content Management Systeem " kun je vrij eenvoudig en via een aangename interface met meerdere gebruikers werken aan een website. Joomla is ontstaan nadat sommige programmeurs het niet eens waren met de voortgang van een ander opensource CMS, genaamd Mambo. Op 17 augustus 2005 zijn de twee projecten gescheiden en is Joomla ontstaan. De huidige stabiele versie van Joomla is 3.0 en wordt ondersteund door Sylconia.

Wat zijn de voordelen van een CMS als Joomla?

Joomla hostingVia Joomla kun je snel en eenvoudig een website opzetten. Er worden zelfs diverse templates aangeboden, zodat je je eigen website meteen een eigen look kunt geven. Ook het beheer van je website wordt eenvoudiger, doordat je met meerdere mensen tegelijk aan de website kunt werken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het schrijven van artikelen die in de toekomst gepubliceerd worden. Het ontwikkelingsteam van Joomla werkt hard aan extra functies, zodat je de website eenvoudig kunt uitbreiden met functies zoals een webshop, foto gallery, contactformulier etc.

Wat heb ik nodig voor Joomla?

Voor Joomla heb je een betrouwbare hostingpartij nodig en een Joomla webhoster met een actuele PHP- en MySQL-versie, zodat dat je volledig gebruik kunt maken van het Joomla CMS. Sylconia heeft een cluster van drie verschillende webservers met master/slave MySQL-servers beschikbaar voor elke website die gebruikmaakt van Joomla.

Maak vandaag nog gebruik van Joomla en verhuis uw domeinnaam naar Sylconia of vraag een nieuwe domeinnaam aan waarop u gebruik kunt maken van het opensource CMS. Op aanvraag installeren we gratis Joomla op je website gehost door Sylconia.
Bestel nu een Joomla webhostingpakket voor € 41,88 per jaar inclusief gratis domeinnaam.

Gerelateerd aan Joomla hosting