Over Sylconia

De naam Sylconia is bedacht door de eigenaar in het jaar 1999 en de .com domeinnaam is geregistreerd op 11-09-1999. In 1999 was de interesse voor internet gewekt en begon Sylconia met het aanbieden van scripts gemaakt in de scripttaal Perl. Deze scripts werden op licentiebasis verkocht via het internet.

In 2003 begon Sylconia met het aanbieden van domeinnamen en webhosting op de domeinnaam sylconia.nl. Het ontwikkelen en maken van scripts kwam goed van pas en doet dat nog steeds, want zo heeft Sylconia vele bedrijfsprocessen in-house geautomatiseerd. Sylconia beschikt daardoor over de kennis die ontwikkelen met zich meebrengt tot diep in het serverpark. Bovendien betaalt Sylconia geen licentiekosten voor software waarvan Sylconia afhankelijk is binnen haar core dienstverlening aan derden.

Om bedrijven en eenmanszaken te helpen, heeft Sylconia in 2013 een facturatieprogramma ontwikkeld in PHP dat gratis gedownload kan worden. Het doel is om bedrijfsprocessen zo veel mogelijk te automatiseren en bedrijven te helpen bij het overstappen op digitale facturatie.

Sylconia nu staat dan ook voor innovatief, eigenwijs en baanbrekend tegen eerlijke bedragen en met een solide dienstverlening.