Kan u een .NL domeinnaam verhuizen naar een andere webhosting provider?

Ja, als eigenaar van een .NL domeinnaam kunt u altijd een .NL domeinnaam verhuizen naar een andere webhosting provider. Aan het verhuizen van een .NL domein zijn over het algemeen geen extra kosten verbonden.Hoe lang duurt het verhuizen van een .NL domeinnaam?

Het verhuizen van een .NL domeinnaam duurt maximaal vijf dagen. Het verhuizen van een .NL domeinnaam is een geautomatiseerd proces, dus zonder persoonlijk contact of formulieren.

Via de huidige webhoster kunt u een token (authcode, EPP-code) krijgen. Dit is een unieke code die de nieuwe webhoster kan gebruiken om de .NL domeinnaamverhuizing in gang te zetten. De verhuizing wordt dan gelijk doorgevoerd.

Waar moet ik aan denken bij het verhuizen van een .NL domeinnaam?

Maak een kopie (back-up) van uw website en e-mail. Vergeet de eventuele databases niet. Controleer gedurende ongeveer 24 uur zowel de e-mail bij de oude als bij de nieuwe webhoster. Zo weet u zeker dat u geen e-mail mist tijdens de verhuizing.

Nu een of meerdere .NL domeinnaam verhuizen?

Vul de domein(en) hieronder in en klik op de button controleren, kies daarna voor verhuizen en vervolg het order proces. Ook is het mogelijk om gratis een account aan te maken op het control panel waar u realtime een of meerdere domeinen kan verhuizen via het control panel buiten het order proces om.

Gerelateerd aan verhuizen nl domeinnaam