Website-onderhoud

U moet er niet aan denken dat uw website is gehackt of wordt misbruikt, en dat dit komt doordat u niet de tijd heeft gehad om het onderhoud van uw website goed uit te (laten) voeren. Hierdoor heeft u misschien geld bespaard, maar uiteindelijk kost het u alleen maar meer geld. U moet namelijk niet alleen de websiteproblemen oplossen, ook de gegevens van uw klanten kunnen in handen zijn gekomen van hackers.

Waarom Sylconia?

Bij Sylconia hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met websitehosting en PHP, HTML-websites in combinatie met databases. Heeft u geen tijd en/of niet de kennis om goed onderhoud te plegen aan uw website, dan is het website-onderhoudpakket van Sylconia iets voor u.

Wat doen we bij het onderhouden van uw website?

Bij website-onderhoud plaatsen we op uw verzoek nieuwe content op uw website en/of wijzigen deze. We maken daarnaast dagelijks een back-up van uw website en updaten de software die u gebruikt voor uw website. Veel gebruikte pakketten zijn bijvoorbeeld Wordpress, Joomla, Magento of eigen CMS, voor uw webwinkel. Uw vaste contactpersoon binnen Sylconia staat voor u klaar als u zaken veranderd wilt hebben.

Webhosting ook uitbesteden?

Uiteraard kunnen we ook de hosting van uw website voor u verzorgen. Op die manier heeft u helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van uw website.

Wat kost het onderhoud van mijn website?

Het website-onderhoudpakket begint bij 29 euro per maand, hiervoor ontvangt u 1 uur aan onderhoud voor uw website per maand. Laat het over aan de professionals en bestel vandaag nog een website-onderhoudpakket voor uw website.

Gerelateerd aan website onderhoud