Webwinkel hosting

Bent u op zoek naar hosting voor uw webwinkel? Dan bent u bij Sylconia aan het juiste adres. Zo ondersteunen we een beveiligde omgeving door middel van SSL. Tevens beschikken we over snelle servers, zodat uw webwinkel snel laadt voor uw bezoekers. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het hosten van webwinkels.

Eigen winkel of gratis webwinkel?

Als u nog geen webwinkel heeft, dan bestaan er verschillende softwarepakketten die u gratis kunt gebruiken als webwinkel en die uitermate geschikt zijn bij Sylconia. Hieronder vindt u een overzicht van enkele webwinkels die u gratis kunt gebruiken.

  • Prestashop
  • oscommerce
  • magento
  • opencart
  • cubecart

Al deze webwinkelpakketten ondersteunen betalingen via iDEAL en PayPal en mocht u de kennis niet hebben, dan kunnen we u altijd helpen met het starten van uw webwinkel.

Webwinkel kennis

Om kennis op te doen, adviseren wij altijd om twee webwinkels te gebruiken: een testversie van uw webwinkel en een productieversie. Zo kunt u uw webwinkel bijwerken en testen zonder dat dit invloed heeft op de werking van uw productiewebwinkel. Het beste kunt u de testversie van uw webwinkel afschermen met bijvoorbeeld een gebruikersnaam en wachtwoord op een aparte domeinnaam. Uiteraard is het ook belangrijk om geregeld back-ups te maken van uw webwinkels, uw webwinkel gehost door Sylconia wordt dagelijks automatisch geback-upt.

Domeinnaam kiezen

Bij het starten van een webwinkel is een goede domeinnaam ook zeker belangrijk. Het beste kiest u een domeinnaam die wat zegt over wat u verkoopt. Mocht uw gekozen domeinnaam al bezet zijn, dan is het soms zeker mogelijk om de domeinnaam te kopen van de huidige eigenaar. Het kopen van een domeinnaam is geen ingewikkeld proces meer. Als u een webwinkel begint, dan adviseren wij altijd om als eerste de domeinnaam vast te leggen.

Niet tevreden over uw huidige webwinkel hosting?

Als u niet tevreden bent over de hosting van uw webwinkel bij uw huidige hosting provider, dan is het zeker raadzaam om uw webwinkel te verhuizen naar Sylconia. Een verhuizing van een domeinnaam met webwinkel brengt geen down time met zich mee, en gebeurt in samenspraak met u. De snelheid van uw webwinkel is namelijk zeker van belang bij uw plaats in Google en andere zoekmachines.

Heeft u verder nog vragen over de hosting van uw webwinkel, neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerd aan webwinkel hosting