Wat is WordPress?

Met WordPress-software beheer je eenvoudig je eigen weblog. De software is bovendien gratis. Sinds de introductie van Wordpress in 2003, is Wordpress uitgegroeid tot een van de grootste open source projecten op internet. Dit betekent dat de software continu wordt doorontwikkeld en dat deze gratis beschikbaar is en blijft voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Inmiddels maken talloze weblogs gebruik van WordPress. De huidige versie 4 wordt ondersteund door Sylconia.

Wat kan ik met WordPress?

WordPress werkt eenvoudig. Door middel van thema's of zelfgemaakte templates kun je zelf de opmaak van je weblog aanpassen en zo een eigen stijl meegeven. Je hoeft dus niet per se gebruik te maken van de standaard vormgeving die WordPress levert. Daarnaast zijn er talloze plug-ins beschikbaar die allerlei handige functies aan je weblog toevoegen.

Wat heb ik nodig voor WordPress?

Alles wat je nodig hebt om WordPress te kunnen gebruiken, is een betrouwbare webhost met een actuele PHP- en MySQL-versie. WordPress maakt namelijk gebruik van PHP-programmeertaal en alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Bij Sylconia ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij beschikken over PHP versie 5.4 en Mysql versie 5.

Start vandaag nog een eigen weblog via Sylconia Webhosting. Bestel vandaag een Wordpress webhostingpakket voor maar € 47,88 per jaar inclusief gratis domeinnaam.

Gerelateerd aan Wordpress hosting