Hoe digitaal misbruik van gebruikersnamen en wachtwoord voorkomen

categorie: beveiliging

datum: 21-10-2014

Steeds vaker worden we geconfronteerd met digitale diefstal van gegevens door derden op het internet. De belangrijkste oorzaak hiervan is het raadplegen van niet-veilige websites, het gebruik van niet-actuele software of onveilig gebruik van software. Hierbij kunt u denken aan het niet controleren van gegevens die worden ingevoerd in invulvelden op uw website. Meestal zijn de plug-ins het lees verder..

Domeinnaam kopen

categorie: domeinnamen

datum: 13-10-2014

Is het aankopen van een domeinnaam ingewikkeld?

Na verschillende domeinen te hebben gekocht van eigenaren in Nederland maar ook over de grens, kan ik met recht zeggen dat het kopen van een domeinnaam geen ingewikkeld proces is.

U kunt natuurlijk een nieuwe domeinnaam kopen via Sylconia, maar het feit lees verder..

Praktijkvoorbeeld administratie digitaliseren

categorie: Cloud servers

datum: 22-01-2014

Bij Sylconia was het voornemen om in 2014 alle inkomende nota’s en communicatie naar derden te digitaliseren. De vereisten van de digitale administratie waren dat de bestanden overal beschikbaar moesten zijn (via de telefoon, pc, tablet etc.), automatisch geback-upt kunnen worden, hoge beschikbaarheid en opgeslagen bij een Nederlandse cloud provider. Nu is Sylconia zelf een cloud provider, lees verder..

Bing Ads interessant alternatief voor Adwords?

categorie: webhosting

datum: 06-01-2014

Wilt u online adverteren om nieuwe klanten aan te trekken, of in ieder geval bezoek te genereren? Veel van de online marketing bureaus zullen u direct wijzen op de mogelijkheden van Google Adwords. Google is met afstand de meest populaire zoekmachine en weet ook haar Adsense advertenties uitstekend aan de man te brengen. Bovendien presenteert Google de advertenties bij de zoekresultaten, lees verder..

Google Analytics statistieken in uw website integreren

categorie: webhosting

datum: 30-12-2013

Wilt u nagaan hoeveel bezoekers of klanten uw website bezoeken, of bent u benieuwd vanuit welk deel va de wereld u veel bezoek ontvangt? Dankzij Google Analytics heeft u inzicht in deze elementen, maar daarnaast in tal van andere statistieken. U kunt de statistieken in uw website integreren door allereerst een Google account aan te maken, of u aan te melden op lees verder..

SEO vriendelijke URLs via .htaccess

categorie: webhosting

datum: 24-12-2013

Wilt u uw URL’s meer SEO-vriendelijk vormgeven, om beter gevonden te worden binnen zoekmachines of het uw bezoekers gemakkelijker te maken de links te onthouden? Wat uw doel ook is, u kunt gebruik maken van .htaccess, om de URL’s die u heeft staan op een meer SEO-vriendelijke manier vorm te geven. Zorg allereerst voor de juiste basis, breng de externe links aan en zorg lees verder..

Hoe installeer ik Direct Admin op CentOS?

categorie: Cloud servers

datum: 16-12-2013

Wilt u gebruik maken van Direct Admin? U kunt dit aan de hand van de volgende stappen installeren op CentOS. U hoeft geen programma’s zoals Apache, PHP, MySQL, Ftp en Sendmail te installeren, hier zal Direct Admin automatisch voor zorgen zodra u er gebruik van maakt.

CentOS updaten

Het is allereerst van belang om gebruik te maken van de laatste update van CentOS, zodat u lees verder..

Uitleg over een DNS zone record DNS voor dummies

categorie: domeinnamen

datum: 12-12-2013

In een DNS zone staan alle gegevens omtrent een domeinnaam, hoe en waar deze bereikbaar is en voor welke diensten u waar moet zijn. Dit klinkt natuurlijk " ingewikkeld", maar ik zal hieronder proberen een en ander uit te leggen door voorbeelden.

Als voorbeeld hebben we hieronder de DNS zone genomen van lees verder..

IMAP of POP3: Hoe gaat u het best om met filters?

categorie: e-mail

datum: 06-12-2013

Maakt u gebruik van email op basis van IMAP, bijvoorbeeld om er op meerdere apparaten gebruik van te maken? Dit werkt in veel gevallen beter dan email op basis van POP3, bijvoorbeeld vanwege de mogelijkheid tot het aanmaken van mappen en het toepassen van automatische regels. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de email te sorteren, wat vooral interessant is op het moment dat u vanuit lees verder..

Hoe maak ik mijn webshop succesvol?

categorie: webwinkel

datum: 26-11-2013

Heeft u een webshop en wilt u daar graag op een succesvolle manier gebruik van maken? Zorg er dan voor dat u weet wat klanten van u verwachten, wat ze als positief ervaren en waar ze aan de andere kant verbeteringen mogelijk achten. Vraag uw klanten om feedback, analyseer de webstatistieken en maak gebruik van conversie optimalisatie tests om na te gaan welke indeling het best werkt. Daarnaast lees verder..

Mobiele website hosting

categorie: webhosting

datum: 21-11-2013

Twijfelt u over een mobiele website voor uw onderneming, of bent u benieuwd wat de mogelijkheden op dit gebied zijn? We maken steeds meer gebruik van onze smartphones en tablets, waardoor het voor diverse ondernemingen van belang is om ook mobiel beschikbaar te zijn. De mobiele website is beter leesbaar, duidelijker en zorgt daarmee voor een hogere conversie. Bekijkt uw doelgroep uw website op lees verder..

OwnCloud: uw eigen cloud server bij Sylconia

categorie: Cloud servers

datum: 21-11-2013

Spreken de voordelen van gegevensopslag in de cloud u aan, maar heeft u uw bedenkingen over de mistige kanten van deze nieuwe technologie? Kies dan voor cloud hosting bij Sylconia. Bij ons staan uw gegevens in een Nederlandse cloud. U wordt dus beschermd door de strenge Nederlandse privacy-wetgeving. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw kostbare bedrijfsgegevens op lees verder..

e-mail de mogelijkheden

categorie: e-mail

datum: 14-11-2013

Alle mogelijkheden van email op een rij

Wilt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van email? Werk met uw eigen domeinnaam, zodat u voor een professionele uitstraling zorgt en u kunt rekenen op onze degelijke servers. U kunt vanuit uw control panel eenvoudig de instellingen aanpassen en bijvoorbeeld emailgroepen aanmaken. Verstuur nieuwsbrieven en andere interessante acties, lees verder..

Website ontwikkelen of een opensource pakket?

categorie: webhosting

datum: 12-11-2013

Website ontwikkelen of een opensource pakket?

Wilt u een website laten maken, maar twijfelt u tussen het uit handen geven van de ontwikkeling hiervan en een opensource pakket? De beide mogelijkheden hebben u verschillende voordelen te bieden, waardoor het lastig is om hier een keuze uit te maken. Gaat u voor een website op maat, die volledig naar wens is, of aan de andere kant voor lees verder..

De populaire TLD's van domeinnamen

categorie: domeinnamen

datum: 31-10-2013

Welke TLD is het meest populair?

Een TLD, het top level domain, is de extensie van een bepaalde domeinnaam. Op www.sylconia.nl gebruiken we de Nederlandse extensie, om aan te geven dat u bij ons te maken heeft met een Nederlands bedrijf. Google gebruikt diverse domeinnamen, om in het Nederlands (www.google.nl), Belgisch (www.google.be) of wereldwijd (www.google.com) te kunnen zoeken. lees verder..

Hoe de VPS de wereld verbetert

categorie: Cloud servers

datum: 25-10-2013

Hoe de VPS de wereld verbetert

Een VPS zorgt voor een duurzame keuze, met betrekking tot uw hosting. VPS staat voor Virtual Private Server. Dit betekent dat u virtueel gezien gebruik kunt maken van een eigen server, terwijl u de hardware deelt met enkele andere klanten. U heeft zelf voldoende ruimte tot uw beschikking in een beveiligde omgeving, terwijl u aan de andere kant kunt lees verder..

Hoeveel is een domeinnaam waard?

categorie: domeinnamen

datum: 16-10-2013

Wat maakt een domeinnaam geld waard?

Wilt u een domeinnaam registreren? Dan betaalt u daar een bepaald bedrag per jaar voor, wat betekent dat dit domein geld waard is. Waar komt dat vandaan en hoe bepaalt u de waarde hiervan? De waarde van het domein voor een professionele aanbieder zoals wij is lees verder..

Alles over een domeinnaam

categorie: domeinnamen

datum: 15-10-2013

Wanneer is de domeinnaam ontstaan?

De eerste commerciële domeinnaam Symbolics.com is geregistreerd op 15 maart 1985 door Symbolics Inc., een computer firma uit Cambridge in Massachusetts (USA). Een paar jaar later in 1992 waren er al 15.000 .COM domeinnamen geregistreerd. In 1986 registreerde het Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI) als eerste van Nederland een .NL lees verder..

Onderzoek DotMobi: gebruik mobiel internet stijgt explosief.

categorie: domeinnamen

datum: 15-10-2013

.MOBI domeinnaam groeit explosief

DotMobi, het bedrijf achter de populaire extensie voor mobiele website .mobi – het enige internetadres dat door ICANN is goedgekeurd voor het creëren van content speciaal voor mobiele telefoons – heeft de belangrijkste resultaten bekend gemaakt van haar derde jaarlijkse studie over trends in mobiel internet.

Het onderzoek van dotMobi, lees verder..

Hoe eenvoudig is het kopen van een domein?

categorie: domeinnamen

datum: 15-10-2013

Hoe eenvoudig is het kopen van een domein?

Heeft u nog geen ervaring met het kopen van een domein, maar wilt u een eigen website of een webshop starten? Dit werkt heel eenvoudig, aangezien u online aan kunt geven welk domein u wenst te registeren. Een groot aantal online aanbieders van domeinnamen kan u hiermee van dienst zijn en zal de registratie vervolgens doorgeven aan het SIDN, lees verder..